Actualitzem al nou format ePub el Curs Online de Periodoncia

Actualitzem el Curs d'Odontología Médica amb un Apéndix 2013

Presentem el nou format ePub dels Cursos Online per a iPad i Tablets. Ho inciem amb el Curs Online d'Odontología Médica (Principis mèdics en la pràctica de la Odontologia), amb el Curs Online de Dolor Orofacial, amb el Curs Online d'Ortodòncia i amb el Curs Online de Medicina Oral. Més INFO aquí.

Disposem de 12 CURSOS ONLINE. Nova pàgina de consideracions genèriques sobre els cursos aquí.

Per interès curricular, hem actualitzat els Diplomes dels Cursos Online, incluent-hi el nombre d'hores emprades en la seva realització. Tanmateix, hem modificat els preus dels cursos, rebaixant-los i unificant-los a 60 €

Consulti les noves incorporacions a la web a la secció Novetats Odontocat.

Els visitants professionals de la nostra web poden registrar-se com a usuari Odontocat de forma GRATUÏTA. Per a més informació polsar aquí o sobre el botó REGISTRE USUARI.

Presentem Endoroot.com, una nova web amiga dedicada a l'endodòncia.

Nova pàgina per a enviar les diferents consultes sobre els Cursos Online.

   
   
   
   
   
   
   
 
Pulse para ver el Certificado de Web de Interes Sanitario

Web de Interes Sanitario

CURSOS
 
 
 
Actualitzem el Curs d'Odontologia Mèdica amb aquest Apèndix 2013 incorporant noves dades sobre temes ja tractats com els anticoagulants, la diabetes i la endocarditis bacteriana i introduint informació clínica sobre bifosfonats.
 
 

Odontocat neix amb la voluntat d'ésser un portal d'odontologia on hi siguin representats tots els interessos del món de l'odontoestomatologia.

Va dirigit, doncs, a professionals, pacients, estudiants, dipòsits dentals, laboratoris farmacèutics, institucions, i a qualsevol que estigui interessat en el nostre món.

Els professionals podran trobar-hi un apartat especial sobre les diferents especialitats de l'odontologia, una pàgina amb enllaços a altres webs odontològiques, un punt de trobada per comentar casos clínics o demanar informació sobre qualsevol tema i la possibilitat de publicar els seus propis treballs o articles.

Els pacients o visitants podran gaudir d'informació sobre les seves patologies i sobre la manera de prevenir-les.

Els estudiants tindran accés a informació odontològica d'alta qualitat i podran disposar de nombrosos enllaços a altres webs específicament educatives.

Els dipòsits dentals i els laboratoris farmacèutics disposaran d'un espai per a presentar els seus productes i en la pàgina d'enllaços tindran un apartat especial per a visitar les seves webs.

Per últim, les institucions podran disposar d'un espai per incloure aquella informació sanitària o administrativa que consideren adient divulgar-la entre els visitats d'aquesta web.

L'esperit d'aquesta web és dinàmic i entre tots volem fer-la gran i plena de continguts útils i pràctics per a els seus visitants.

Odontocat ha estat la primera web d'odontologia acreditada pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el segell de Web Médica acreditada.

Moltes gràcies a tots pel vostre interès. 

 
   
 
 
 
 
 
Aquesta web subscriu
els principis del codi HON
 
 
 

L'equip clínic d'Odontocat disposa d'un banc d'imatges propi, de més de 20000 diapositives, fruit de la seva experiència clínica i docent desenvolupada durant més de 35 anys. Totes les imatges emprades en aquesta web són procedents d'aquest fons, excepte les que s'indica explícitament la seva diferent procedència.

D'igual manera, tots els documents presentats en aquesta web han estat elaborats per l'equip clínic d'Odontocat, excepte els articles dels que ja s'especifica la seva procedència.

Atès a la quantitat de missatges SPAM que han aparegut últimament al FÒRUM DE DISCUSSIÓ i al LLIBRE DE VISITES, ens hem vist obligats a deshabilitar-los. Gràcies a tots als que hi han participat.

 

 
 
 
| Codi Ètic | Seguretat | Informació legal | Història |
Revisió: 14  ABRIL   2013 
 © Odontocat 2000-2013